Huh hei kun aika kuluu, apinakin täytti eilen jo puoli vuotta!
Jos sisarusten omistajat tätä luette, niin Rubenilta "ylätassua" synttäreitten kunniaksi :)
Ai nii, ja kommentteja odotetaan innolla kaikilta muiltaki...

Osku isä on kuulemma taas pärjäilly kisoissa, kyllä polttelis meilläki tuo mettäily. Eilen oltiinkin synttäreitten kunniaks neljä tuntia tuolla korvessa. Ei me mitää hirviä nähty, eikä ees kuultu, tosin meiän mukana ollu muu sienestäjäjoukko kalkatuksellaan varmaan karkotti hirvet jo naapuriporukan puolelle.
Säikähin ihan hitosti kun yht'äkkiä heti mettään menon jälkeen kuulu vingahdus ja sen jälkeen muut huus että "Ruben satutti tassunsa ja menee kolmella jalalla". No se onneks oli vaan tilapäistä, mä kun pääsin paikalle ni oli jo kaikki neljä koipea maassa. Ilmeisesti joku keppi nirhassu anturoitten väliin tai jotain.
Ruben nautti metässä kulkemisesta, veteli suvereenisti naamaansa myös jonku linnunraadon *YÖK* Ilmeisesti bongas myös supin majapaikan, mutta sieltä kutuin pois en kuitenkaa haluu mitään kapia meiän huusholliin.

Wanharouva Dakota  oli tänään päättäny repiä mun uuden JahtiJakt puvun  taskun ja vuoren. Taskuu oli jääny ilmeisesti parit nappulat eiliseltä mettäreissulta. Onneks täs kyläs on erikoisen edullinen ompelija, pitää viiä sille tuo korjattavaks. Mutta kyllä ärsyttää!

Laitetaas parit kuvat tähän näytille...

JEEE!!! Moon pualvuatias!
929826.jpg



Mettällä 23.9.2007
929828.jpg



Neiti ja Herra
929829.jpg