Aamulla heräsin seitsemän jälkeen (n. puol kasi) siihen että Team Äly & Väläys käytti  MUN sänkyäni jonain hemmetin vapaapaini-tatamina! Ristus että palo mammalla käpy heti aamusta,  kiellot kaikuivat kuuroille korville ja lopulta pistin rubenin alas sängystä. Sehän autto, seuraava tilanne oli että Dakota jylis punkassa ja ruben kiljui (sen kimee haukku kuulostaa kiljumiselta) sängyn vieressä. Totesin että turha täällä kai on edes YRITTÄÄ nukkua ja nousin ylös. Samalla totesin, että Ruben oli repinyt vanuja omasta punkastaan. Punkkana (eli sänkynä) Rubenila on vanha peitto, siihen oli siis ilmestynyt reikä...

Herra oli muutenkin tosi riiviö tuulella heti aamusta. Lähdettiin pitämään lapsille treenejä ja Rubbe joutu olemaan tunnin itekseen autossa. Kiljuhanhi toki käytti tuon ajan tehokkaaseen konsertointiin. Treenien jälkeen tytöt ja muita koululaisia tuli katsomaan herraa, ja olipa pikkumies onnessaan ku oli rapsuttajia. Tämän jälkeen lähdettiin hakemaan Nora suonenjoelta ja käytiin samalla eläinkaupassa. Ruben sai pari lelua ja muutaman luun, ja luita tuotiin toki Dakotallekkin. Samoin käytiin taimistolla hakemassa vähän kesäkukkia pihalle.

Nyt vietetään sitten rauhallinen koti-ilta.  Kukat istutin ja oli tarkoitus leikata nurtsi, mutta leikkuri teki tepposet ja lakkas toimimasta, tylsää!

Tuholista:
-oma punkka
-kännykän laturi (***tana)