Koirat palas mökiltä papan kanssa tuossa yhden aikaa. Lähtivät sinne perjantaina. Kaikki oli mennyt hienosti Ruben ja Dakota oli ottanut ilon irti vapaudestaan... Kotonahan en Dakotaa voi pitää vapaana, niin voitte kuvitella kuinka hauskaa mökillä oli ulkona peuhata kun sai neitikin tykittää täysillä. Nukkuminen oli kuulemma ollut ahdasta 80 centtiä leveessä punkassa kahen koiran kanssa, pienempi tyynyllä ja isompi jaloissa :)

Mökille kaivettiin toissakesänä uimalampi. Ruben oli ollut lammen toisella puolella tutkimusretkellä ja kun isä oli kutsunut Rubbea pihalle päin oli poika todennut että lyhyin reitti on "tosta", eiku suin päin sinne lammikkoon! Isä sano että siinä vaan kohina kuulu ku meiän nuori mies kroolas sen 7 metrin matkan ku Jani Sievinen. Oli kuulemma kuivalle noustessaan näyttänyt ihan rotalta :)  Kuivatahan se koira piti, onneks oli lämmin päivä ettei vilustunut. Väsyneiltä vaikuttavat kyllä, tosin sillo ku yritin ottaa päiväunet, niin ei siitä mitään tullu ku nää apinat päätti siinä kohtaa ruveta riekkumaan (tietysti).

Tänään käytiin kioskilla istumassa, pikkumies keskitty lähinnä nukkumiseen eikä korvaansa lotkauttanut vaikka sen ohi käveltiin :)

Rubenin korvat on muuten noussu! Väsyneenä se niitä tosin välillä vielä lurpattaa, mutta se rupee jo näyttämään isolta jätkältä! Maanantaina tulee 10 viikkoa täyteen. Pitää muistaa hakea se Canex ja varata rokotukset :)