KAATO!!!!

Joo-o, ihan oikeasti meiän ukolle kaadettiin viime lauantaina 8. joulukuuta vasa! Eli tämän syksyn saldona 1,5 kaatoa. Se ekahan oli haavakon jäljille lähetys ja sieltä kaato... Ollaan kyllä niin ylpeitä ja onnellisia tuosta jätkästä :) Muutenkin Rubenin sisarusparvi on kunnostautunut, jokaiselta (yhtä lukuunottamatta) on saatu hirvet tälle vuodelle, parhaalta KAHDEKSAN! Yksi veljistä on todistettavasti haukkunutkin hirveä jo 10 tuntia. Ihan käsittämättömiä tuloksia 8 kuisille jämteille. Täytyy sanoa, että nyt on osunu geenit kohilleen. Jännä seurata jatkossa, miten koirat kehittyy ja mitä palautetta tulee näyttelykehissä ulkomuodosta. Me mennään sinne vasta kun opitaan molemmat käyttäytymään :o)

Jos jätän tähän ilouutiseen mainitsematta herran joulunalusaskarteluista ja muista tempauksista, ne ei oo niin positiivisia... Iloitaan nyt tänään tästä asiasta, ja jatketaan noista apinatempuista toisella kertaa. Sen verran pitää mainita, että sille tais olla eiliset hirvenluut liikaa. Viimeyö ja tää aamupäivä on kulunu suolentyhjäyksen merkeissä, voi sitä p**kan määrää...

Mutta mukavaa joulunodotusta koko meidän laumalta kaikille tutuille, ystäville ja kylänmiehille ja hyviä haukkuja vuodelle 2008!

-Sari, Dakota, Ruben ja Vieno-Väinö